Σπρινγκς Ρολ  με γαρίδες και λαχανικά και ελαιόλαδο ρίγανι Αriston

Σπρινγκς Ρολ με γαρίδες και λαχανικά και ελαιόλαδο ρίγανι Αriston

Υλικά  για τέσσερις μερίδες :

·       400 gr αποφλοιωμένες γαρίδες

·       1 πράσινη ,κόκκινη πιπεριά

·       3 φρέσκα κρεμμυδάκια

·       ½ ματσάκι άνηθο

·       1 πακέτο φύλλο κρούστας

 

Εκτέλεση :

1.Καθαρίζουμε τις γαρίδες και κρατάμε μόνο το σώμα, χωρίς κεφάλι και ουρά

2. Έπειτα σε ένα μπoλ προσθέτουμε πιπεριές φρέσκο κρεμμύδι και άνηθο ψιλοκομμένα. Τα ανακατεύουμε με αλάτι και πιπέρι και λίγο λάδι ρίγανη Ariston.

3. Ύστερα παίρνουμε φύλλο κρούστας και κάνουμε ρολλάκια.  

4. Προσθέτουμε το μίγμα στο φύλλο κρούστας και ύστερα φτιάχνουμε τα ρολλάκια και τα τοποθετούμε για σχεδόν μία ώρα στην κατάψυξη.

5. Αφού παγώσουν λίγο τα τηγανίζουμε σε αρκετό λάδι μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.  Τα σερβίρουμε με μια πολύ ωραία sweet chilli σος.

 

BY CHEF KOUTSOPOULOS KOSTANTINOS