Ariston Βαλσαμικο με Βατομουρο

Ariston Βαλσαμικο με Βατομουρο

 
Ξύδι με άρωμα βατόμουρο
 
Τύπος σταφυλιού: Ο χυμός σταφυλιού είναι από Trebbiano, Lambrusco και Sangiovese σταφύλια.
 
Προέλευση/Περιοχή: Περιοχή Emilia Romagna μόνο (Ιταλία).
 
Γευστικό Προφίλ: Γλυκόξινη γεύση χαρακτηριστική των φρέσκων βατόμουρων. Έντονη γλυκιά γεύση  και εξαιρετικό χρώμα.
 
Συνδυασμούς τροφίμων/ Χρήση: Υπέροχο σαν μαρινάδα ή σαν dressing για σαλάτα( σαλάτα από σπανάκι με κατσικίσιο τυρί και καρύδια). Πασπαλίζουμε πάνω από τυρί, σαλάτα θαλασσινών ή σολομό. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την παρασκευή γλυκών ιδιαίτερα για λευκά γλυκά αλλά και σε μαύρη σολολάτα. 
 
Σύντομη περιγραφή: Το φυσικό, φρουτώδες καρύκευμα βατόμουρου  είναι αποτέλεσμα της φυσικής ζύμωσης χυμού σταφυλιού.