Ariston Βαλσαμικο Ξυδι με Ροδι

Ariston Βαλσαμικο Ξυδι με Ροδι

Ξύδι με άρωμα από ρόδι

Τύπος σταφυλιού: Κυρίως Lambrusco και Trebbiano(επίσης Sangiovese,

Ancellotta, & Montuni μπορούν να χρησιμοποιηθούν).

Προέλευση/Περιοχή:Modena,Ιταλία.

Γευστικό Προφίλ: Ξηρότερο από το παραδοσιακό με την γεύση ροδιού.

Συνδυασμούς τροφίμων/ Χρήση: Συνδυάζεται  με οποιοδήποτε καλό κρασί ή φρούτα.

Χρησιμοποιείται για το τελείωμα όλων των πιάτων συμπεριλαμβάνοντας σαλάτες,

φιλέ μινιόν, πιάτα θαλασσινών και ψημένων λαχανικών.

Υπέροχο για dressing σε σαλάτες και μαρινάδες.

Σύντομη περιγραφή: Ένα εξαιρετικό βαλσάμικο ξύδι το οποίο δεν είναι πολύ γλυκό και έχει το άρωμα και την έντονη μυρωδιά του ροδιού. Αυτό το βαλσάμικο είναι σίγουρο ότι θα απογειώσει την γεύση σας.